Gezocht: KING MARKETING

Die nog studeert.

Stagiair? Zo heet het, maar je bent gewoon King Marketing.

Wrench Kings bouwt de vetste caferacers die er zijn. Ter wereld. Google het maar eens. Op dit moment krijgt een gemiddelde Build van ons al meer dan 1 miljoen views online. Jij gaat er voor zorgen dat het er nog meer worden. En nog belangrijker; jij gaat zorgen dat die views omgezet worden in acties en ons merk breder uitgebouwd wordt.

Wat doe je?
Als King Marketing ga je dus het merk Wrench Kings verder uitbouwen. Denk daarbij aan de YouTube-Channel, online presence op de juiste plekken (jij weet waar), events en merchandise. Maar dit hoeven we je helemaal niet te vertellen, want jij komt zelf met briljante ideeën!

Een avond in de week blijf je hangen en drink je een biertje mee, want dat vind je gezellig. Je kan die avond trouwens gerust gebruiken om te werken aan je eigen caferacer.

Uiteraard is er ruimte voor jouw afstudeeropdracht/scriptie/stageverslag (hbo/wo). Binnen Wrench Kings hebben we vaker stagiairs en bovendien een achtergrond in de internationale Offshore. Voldoende in huis dus om jou goed te kunnen begeleiden richting je afstuderen!

Wat doe je absoluut niet?

  • De hele dag achter een laptop zitten; dat vind je helemaal niet leuk.
  • Printjes halen; we hebben geen printer.
  • Koffie zetten; tenzij je het zelf drinkt natuurlijk.  
  • Een pak dragen; zonde van het vet dat we erop smeren.

Hoe ziet je dag er uit?
’s Ochtends bespreek je met het team wat iedereen gaat doen vandaag. Aan de hand van het scrum-bord, bekijk je bovendien of jouw planning voor de komende weken nog helemaal klopt. Gister heb je met de regisseur de laatste hand gelegd aan een nieuwe aflevering voor de Youtube-channel. Dat ging sneller dan verwacht, dus je past de planning aan.

In de ochtend bel je even met de fotograaf of de foto’s van de laatste shoot al klaar zijn. In de ochtend zorg je ook voor twee mooie posts op Facebook en Instagram en schrijf je nog een stukkie aan je marketingplan.

Tijdens de lunch leg je vol enthousiast aan het team uit hoeveel reacties je vanochtend al binnen kreeg. Je houdt trouwens van tosti’s.

’s Middags komen de mannen van Vanguard. Die ontvang je samen met Joost (OpperKing). Joost vertelt wat Wrench Kings voor Vanguard kan bouwen. Jij legt uit wat Vanguard juist voor Wrench Kings kan betekenen. Dan is je hulp even nodig in de werkplaats. Samen met een van de Kings las je een nieuw subframe op een Ducati. En terwijl je dat doet, denk jij al na over hoe en waar je deze Build straks online gaat presenteren.

En nu?
Als jij vindt dat je de titel King Marketing wel verdient, horen we graag van je. Aangezien jij weet wat je moet doen om op te vallen, weet je ons vast op de juiste manier te bereiken. Alles mag! Wie weet nodigen wij je uit voor een biertje in Bilthoven. Gaan we het er over hebben!

RECEIVE WRENCH KINGS NEWS

Stay up-to-date about new builds, Wrench Kings news and promotions!